Puno svega...


Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/jeromelecunff/public_html/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 152

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/jeromelecunff/public_html/libraries/cms/application/site.php on line 272

jeromelecunff - jlcunff

Breaking Bad kemija

Nakon svih onih CSI serija, od kojih bi dobivao alergijske reakcije kad bi vidio one kromatografije, elektroforeze i slične potpuno krivo prikazane i još gore interpretirane analize, da ne govorim o pukom nabrajanju apstraktnih spojeva koji su svima dobro poznati u seriji, prvo me iskreno razveselio The Big Bang Theory kad sam vidio da netko ispravno koristi pojam entropije. Ali napokon smo i mi, kemijski inženjeri došli na svoje, najveći TV lik našeg vremena jedan je od naših.

dalje...

Macao - kineski Vegas

Za vrijeme posjete Hong Kongu, na jedan dan smo otišli i do Macaa, kako smo i tamo morali ići sa putovnicama i imigracijskim vizama red je da ima svoj zasebni post. Naime kao i Hong Kong radi se o specijalnom administrativnom području Kine pa imaju svoju valutu, svoju policiju, carinu i imigracijska pravila pa čak i vlastiti pravni sustav koji na svu sreću nismo morali istraživati. Iz Hong Konga smo kao i gomila vikend izletnika, išli ogromnim katamaranom u službi Hong Kong Jadrolinije, TurboJet.

dalje...

Hong Kong - grad lunapark

Velike li pogreške u prošlom postu, Peking je tek na putu za Tokio, čovjek se pogubi od svih letova. Sa Don Muenga dakle lovimo direktni let za Hong Kong, ima puno više smisla zemljopisno, pa sam morao provjerit boarding passove. Cijeli dan nam otpada na putovanje, krenuli smo ujutro, planiramo dolazak u Hong Kong u 20:15 po lokalnom vremenu, s time da opet prolazimo vremenske zone, +1 u odnosu na Bangkok.

dalje...
Subscribe to this RSS feed
Back to top