Puno svega...


Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/jeromelecunff/public_html/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 152

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/jeromelecunff/public_html/libraries/cms/application/site.php on line 272

jeromelecunff - jlcunff

Tokio, umjetnost preuveličavanja, dio 2.

Drugi dan, drugi grad, kako bi u Tokiu trebalo zvati kvartove a mi smo danas krenuli u Akihabaru, popularni Electric City. Pospani početak u McDonaldsu bila je prilika za kobnu pogrešku. Ne pričaju naravno engleski ali uspio sam objasnit da mi u meni stavi Fantu umjesto Cole. Međutim za njih je obična fanta ona koja je izašla kao special edition Japan, dakle neka odvratna od grožđa.

dalje...

Tokio, umjetnost preuveličavanja, dio 1.

Tokio, prevelik da obiđe u tjedan dana, prevelik je da stane u jedan post pa će slijedeći niz članaka pratit naše otkriće Japanske prijestolnice i okolnih krajeva.
Let iz Honga Konga opet će nam oduzet cijeli dan s obzirom na podužu pauzu u Pekingu, ali ako ništa veselimo se posjeti prijestolnice mainland Kine.

dalje...
Subscribe to this RSS feed
Back to top